دکتر سید حسین صدر السادات،رئیس بیمارستان فارابی در پیامی روز پرستار را به تمامی تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، متن پیام تبریک دکترصدرالسادات به این شرح است:
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: "هرکس برای برآوردن نیاز بیماری بکوشد، چه آن را برآورده سازد و چه نسازد مانند روزی که از مادرش زاده شده، از گناهانش پاک می شود".
پنجم جمادی الاول سالروز ولادت با سعادت بزرگ بانوی  قهرمان کربلا،اسوه نیکی‌ها و پرستار دل‌های زخم دیده  خرابه‌های شام، عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار است.
به یقین نامگذاری این روز بزرگ به نام روز پرستار موقعیت مناسبی است برای قدردانی از زحمات شبانه روزی جامعه پرستاری؛ که امروز به یکی از حلقه های مهم و موثر در زنجیره سلامت مبدّل گشته و مسئولیت پر ارزش خود در تامین سلامت جامعه را با انگیزه های الهی به انجام می رساند. عزیزانی که زینب گونه آسایش خود را وقف آرامش بیماران دردمند می کنند و زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا نعمت سلامتی را برای جامعه به ارمغان آورند.
اینجانب  به نمایندگی  از تیم مدیریت اجرائی بیمارستان فارابی با تبریک روز پرستار به یکایک همکاران عزیزم در این مرکزو دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ سلامتی، بهروزی و ایامی سرشار از توفیقات روز افزون الهی از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.
دکتر سید حسین صدرالسادات
رییس بیمارستان فارابی